Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
INCREDIBLE COMMUNITY 57 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
NEW BATTLE
Category: General Discussion
by H4ckm4n
Mar 27, 2013 9:33 PM
Posts: 11   Topics: 6   VIEW FORUM
NEWS
Mir se erdhet !
IncredibLe ësht komuniteti me i madhë shqiptar, i lojrave virtuale, njera nga to ësht Counter-Strike 1.6, e cila ësht lojra me e përhapur në trojët shqiptare.
Në këtë moment ne këmi mbi 10 servera zyrtare Counter-Strike profesionale dhe të zhvilluara mirë, të vendosur dhe projektuar për të krijuar një atmosferë luksoze (4 servers janë në Top 15 GameTracker).
Aug 29, 2013 4:33 PM
GAME SERVERS
There are no servers assigned to this clan.
About Us
Mir se erdhet !

IncredibLe ësht komuniteti me i madhë shqiptar, i lojrave virtuale, njera nga to ësht Counter-Strike 1.6, e cila ësht lojra me e përhapur në trojët shqiptare.
Në këtë moment ne këmi mbi 10 servera zyrtare Counter-Strike profesionale dhe të zhvilluara mirë, të vendosur dhe projektuar për të krijuar një atmosferë luksoze (4 servers janë në Top 15 GameTracker).

Links
www.Incredible.al
GAME RANKING
World Rank
813th out of 140365
99th
Game Rank
Counter-Strike Condition Zero Counter-Strike Condition Zero 12
Call of Duty 4 Call of Duty 4 82
Counter Strike 1.6 Counter Strike 1.6 329
TeamSpeak 3 TeamSpeak 3 415