Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
AVULON 22 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
Posts:   Topics:   VIEW FORUM
NEWS
Avulon.ro are toate servere de joc PRIME ONLY-128 tick!


Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

După o foarte lungă tăcere din partea noastră, iată că am revenit cu noutăţi. Iar aceste noutăţi au legătură cu serverele de joc ale domeniului Avulon.ro, servere de joc care au devenit PRIME ONLY – 128 tick!
Prin urmare, GO.avulon.ro, AWP.avulon.ro şi ARENA.avulon.ro şi-au ridicat „stacheta” trecând la categoria „profi”, pas important pentru viitorul întregului domeniu.
Trecerea serverelor de joc la PRIME ONLY – 128 tick, aduce după sine, şi o mai mare responsabilitate a staff-ului Avulon.ro, dat fiind numărul ceva mai „ales” al jucătorilor de CSGO. BAN-urile ce vor fi date jucătorilor „toxici”, vor avea o şi mai mare greutate, căci cu siguranţă vom avea de a face cu un număr ceva mai restrâns de codaţi, iar fiecare BAN dat unui jucător, va avea la bază demo-ul filmat ce surprinde greşeala jucătorului „căzut în păcat”!

Nu ne facem iluzii că vom scăpa definitiv de jucătorii „toxici”, însă atunci când într-o lună şi-un pic, se strâng peste 3000 de BAN-uri date, clar… avem o problemă! Sper doar ca această problemă să nu mai existe din momentul în care s-a făcut tranziţia către PRIME ONLY – 128 tick!

Prin urmare, voi re-puncta ceea ce este mai important de reţinut din partea jucătorilor de CSGO, musafiri ai domeniului Avulon.ro:

[*] Jucătorii nu vor mai fi pedepsiţi decât cu „KICK” pentru schimbare de nume jucător (nume care face reclamă)… şi „SILANCE” pentru 30 de minute… (după caz, repetabil) sau pentru maxim 24 ore… şi doar pentru diverse apucături neortodoxe, deranj pe servere, muzică pusă aiurea, etc, sau înjurături neortodoxe. (Atenţie! – înjurături grosolane aduse altor jucători şi chiar pentru scăpări REPETATE, de genul „of”-urilor personale – exemplificare – „Băga-mi-aş… în ea bombă!”, etc)
[*] BAN vor primi doar jucătorii care sunt prinşi folosindu-se de coduri şi pentru înjurături adresate Staff-ului Avulon.ro!
[*] Helperi pot deveni orice jucători de CSGO, cu vârsta minimă de 15 ani, şi care au stat pe oricare server al comunitătţii Avulon.ro, un minim de 20 de ore jucate!
[*] În fiecare lună, pe toate serverele de joc CSGO ale Avulon.ro, vor avea loc diverse concursuri de CSGO, cu premii în VIP-uri, bani sau alte cadouri.
[*] Jucătorii de CSGO care se vor juca pe serverele domeniului Avulon.ro, între orele 00:00 – 12:00, vor avea acces gratuit la serviciile unui VIP automat!
[*] Pentru cumpărarea unui VIP, preţurile sunt afişate în magazinul site-ului Avulon.ro!
Deocamdată, atât despre noutăţile legate de serverele domeniului Avulon.ro. Vă aşteptăm oricând să ne treceţi pragul şi să vă simţiţi în largul vostru. Nu veţi fi deranjaţi… risc chiar să pun 100 euro „la bătaie”, garantându-vă că vă veţi simţi confortabil, iar în caz de eventuale neclarităţi sau nemulţumiri, dorim doar să comunicaţi cu noi, pentru rezolvarea oricăror neânţelegeri.

Până la o nouă reântâlnire, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor Staff-ului Avulon.ro… „spor la fraguri”!
Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”

Posted by avulon   0 Comments
Apr 29, 2020 5:33 AM
Ce mai este nou în acest început de an 2020, pe serverele de CSGO ale domeniului Avulon.ro?
Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Voi fi scurt, pentru că nu vreau să vă răpesc timpul! Şi… nici nu-mi place să mă aud, lăudându-mă!

Însă… realitatea este că serverele de CSGO ale domeniului Avulon.ro, au devenit profesioniste, din pct de vedere tehnic, ajungând să fie manageriate de „inteligenţa TNI”! Cine este această „inteligenţă TNI”? Accesaţi acest link…https://www.tni.ro/ Dacă din pct de vedere tehnic, ne-am pus la adăpost, astfel că pe serverele de joc GO/AWP/ARENA, jucătorilor de CSGO le va fi dor de lag-uri, mişcări sacadate sau mai ştiu eu ce „impedimente tehnice”, care pe alte servere de joc, nu odată fac/(fuck) jocul de CSGO imposibil de jucat, ei bine… Staff-ul Avulon.ro nu s-a lăsat mai prejos şi… încet, precum picătura chinezească şi cu fiecare zi care trece, administratorii de servere, fie ei helperi, moderatori, admini sau manageri de servere devin cu toţii tot mai bine pregătiţi cu putinţă, oferind jucătorilor de CSGO care intră pe serverele de joc, o atmosferă plăcută şi primitoare.

Prin urmare, voi puncta ceea ce este mai important de reţinut din partea jucătorilor de CSGO, musafiri ai domeniului Avulon.ro:

* Jucătorii nu vor mai fi pedepsiţi decât cu „KICK” pentru schimbare de nume jucător (nume care face reclamă)… şi „SILANCE” pentru 30 de minute… (după caz, repetabil) sau pentru maxim 24 ore… şi doar pentru diverse apucături neortodoxe, deranj pe servere, muzică pusă aiurea, etc, sau înjurături neortodoxe. (Atenţie! – înjurături la adresa altor jucători şi chiar pentru scăpări REPETATE, de genul „of”-urilor personale – exemplificare – „Băga-mi-aş… în ea bombă!”, etc)
* BAN vor primi doar jucătorii care sunt prinşi folosindu-se de coduri şi pentru înjurături adresate Staff-ului Avulon.ro!
* Helperi pot deveni orice jucători de CSGO, cu vârsta minimă de 14 ani, şi care au stat pe oricare server al comunitătţii Avulon.ro, un minim de 20 de ore jucate!
* În fiecare lună, pe toate serverele de joc CSGO ale Avulon.ro, vor avea loc concursuri de CSGO – Top 10, 1vs 1, 2vs 2, etc – cu premii în VIP-uri, bani sau alte cadouri.
* Jucătorii de CSGO care se vor juca pe serverele domeniului Avulon.ro, între orele 22:00 – 07:00, vor primi VIP automat!
* Jucătorii pot testa VIP-ul, cu valabilitate de 60 min, o singură dată, într-o lună de zile. Pentru cumpărare, preţurile sunt afişate în magazinul site-ului!


Deocamdată, atât despre noutăţile legate de serverele domeniului Avulon.ro. Vă aşteptăm oricând să ne treceţi pragul şi să vă simţiţi în largul vostru. Nu veţi fi deranjaţi… risc chiar să pun 100 euro „la bătaie”, garantându-vă că vă veţi simţi confortabil, iar în caz de eventuale neclarităţi, nemulţumiri sau neânţelegeri, dorim doar să comunicaţi cu noi.
Orice sugestie, mustrare şi chiar un eventual „picior în fund,” pentru noi, ca comunitate, nu înseamnă decât UN PAS ÎNAINTE!

Până la o nouă reântâlnire, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor Staff-ului Avulon.ro… La Mulţi Ani şi să ne meargă bine tuturora, în noul an 2020!

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”
Posted by avulon   0 Comments
Jan 06, 2020 1:18 PM
AVULON.ro vă urează Crăciun Fericit şi un călduros La Mulţi Ani! Sărbători Fericite! Ne reîntâlnim în 2020!


Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!
Aceasta este ultima mea postare pe acest an, 2019. Şi cum ne mai despart doar câteva zile până când vom intra în anul 2020… sau „douăzeci/douăzeci”, cum îi spun eu… voi fi scurt. Voi lăsa amintirile legate de trecut în urmă şi voi privi în viitor.

Ce ne mai poate rezerva viitorul? Hm…
Îmi doresc multe… Îmi doresc ca avulon.ro să deţină o echipă de CSGO, cu care să participe la competiţiile interne şi mai ales, la cele din afara ţării…
Îmi doresc ca serverele manageriate de avulon.ro, să fie pline de jucători de CSGO, „legaţi” de serverele de joc de aceiaşi pasiune mistuitoare şi greu de înţeles pentru unii, care m-a ţinut şi pe mine în „priză”, atâţia amar de ani…
Îmi mai doresc ca şi esportul românesc să devină important şi pentru ţărişoara asta, pentru că e-gaming-ul este un sport de masă şi pentru noi… şi visez cu ochii deschişi la ziua-n care, noi, românii, o să avem parte de campionate naţionale de gaming, pe diverse ramuri sportive… CSGO, World of Warcraft, League of Legends, Dota2…etc… Iar echipele româneşti vor putea promova în concursurile din afara ţării!


C-am multe dorinţe, nu-i aşa?
Nu mă hazardez să spun mai multe, însă în viaţa asta, orice este posibil! Şi n-aduce anu’, ce aduce clipa! Şi oamenii potriviţi!
La fel cum a fost posibil să devin proprietarul actualului domeniu avulon.ro… şi al acestor servere de joc CSGO! Cine ar fi crezut că exact în urmă cu un an de zile, voi ajunge să mă implic în acest domeniu, aflat încă în stadiul de pionierat?

Rămâne dară de văzut, ce surprize ne mai rezervă viitorul!
Până la o nouă revedere, vă urez tuturor jucătorilor de CSGO… atât din partea mea cât şi a membrilor staff-ului avulon.ro… un Crăciun fericit şi Sărbători fericite! La Mulţi Ani şi să ne revedem cu bine, în 2020!

Manager Avulon.ro
Julien Tănase
„HOMER”


Posted by avulon   0 Comments
Dec 23, 2019 3:43 AM
Castigatori pentru luna Octombrie (2019.10)
Extragerea pentru premiile concursurilor din luna Octombrie 2019!

https://www.youtube.com/watch?v=f2ufsNvEwtA

Felicitari castigatorilor!


Mai jos regasiti lista completa cu cei ce urmeaza sa fie premiati!
Premiile VIP vor fi activate in cel mai scurt timp.

Cei ce au obtinut premii constanad in cutite si credit STEAM Wallet in zilele ce urmeaza va rog sa ma contactati!

go.avulon.ro

Spike Cutit

1 I3yasu 15 euro
2 BallisticWaifu 10 euro
3 TenZ 5 euro
4 xSoldier VIP
5 Jamango VIP
6 <prx> VIP
7 ExTaZzY ~ SUNSHINE VIP
8 FreeStyle™ VIP
9 Spritzmeister VIP
10 Arrogance VIP


awp.avulon.ro

T1aGoZera Cutit

1 dobre. 15 euro
2 j37 10 euro
3 TRZ 5 euro
4 Z. VIP
5 ☂☂☂ VIP
6 __NeCeSaR VIP
7 4chan tibiSE VIP
8 T1aGoZera VIP
9 MadMad VIP
10 Smoke ₪ VIP


arena.avulon.ro

paga Cutit

1 pyro 15 euro
2 Jamango 10 euro
3 bLnz 5 euro
4 Decrypt VIP
5 ThP-39 VIP
6 torchi VIP
7 QuiXotiC VIP
8 7ᴀꜱᴛʏBᴜʟʟᴇ7 VIP
9 Neme[S]is VIP
10 123SPARTAN VIP
Posted by avulon   0 Comments
Nov 01, 2019 12:58 PM
We are back!
Buna dimineata!

Uite ca am terminat cu pauza, concediile, vacantele... si revenim in forta cu noi concursuri.

Concursurile se desfasoara pe serverele GO, AWP si ARENA si la fel ca si cele din lunile trecute sunt bazate pe sistemul de puncte castigate in functie de actiunile jucatorului pe server.

Premii:

[*] Locul 1 - 15 euro steam wallet
[*] Locul 2 - 10 euro steam wallet
[*] Locul 3 - 5 euro steam wallet
[*] Locurile 4 pana la 10 - VIP pe server

Premiile de mai sus sunt doar pentru jucatori, adminii nu pot participa sau castiga premile de mai sus!

PREMIU BONUS!
Jucatorii din top 50 inclusiv adminii participa la o extragere random pentru un pachet ce contine 1 sau mai mutle cutite (revenim cu detalii exacte in zilele ce urmeaza).

ATENTIE!

[*] pentru cei din afara Romaniei pentru a intra in posesisa premiului transportul este suportat de castigator, pe teritoriu Romanie transportul este suportat de Avulon.
[*] daca castigatorul nu isi revendica premiul in maxim 30 de zile de la extragere premiul se foloseste pentru extragerea urmatoare!

Concursurile se desfasoara lunar!

---------------------------------------------------------

Va dorim succes tuturor si va asteptam la distractie!
Posted by avulon   0 Comments
Oct 02, 2019 11:34 PM
PREV 1 2 3 4 5 NEXT View 5 20 items per page
GAME SERVERS
Rank Gm Name   Players Loc Map
417 ARENA.AVULON.RO - 1VS1 ARENA * CONCURS LUNAR * 128 tick 4/32 Romania /279697343/am_grass2
698 GO.AVULON.RO - COMPETITIV * CONCURS LUNAR * 128 tick 1/32 Romania de_dust2
965 AWP.AVULON.RO - AWP & SCOUT * CONCURS LUNAR * 128 tick 0/32 Romania /2002591909/awp_indiahdr
693 TS.AVULON.RO Join 16/128 Romania TeamSpeak 3
About Us
Links
Avulon.ro
CALENDAR
November December 2020 January
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
GAME RANKING
World Rank
162nd out of 139742
100th
Game Rank
Counter Strike Global Offensive 36
TeamSpeak 3 121