Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
*EXTREME**WARRIORS* 3 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
matija75PM
#1
kikanje
Sep 30, 2013 1:52 PM
Non-member Joined: Mar 30, 2010
Posts: 1
CTF server

Evo ovako, kada pitam zašto je netko kikan, ne želim čuti odgovor ''zato'', jer to nije razlog kikanja. Požalili su mi se neki igrači na drugim serverima da ih se bezveze kikalo, jer su malo predobri za neke u našem klanu. Nadalje, kada vidite nik ''beginner'', ne želim više od njega čuti da ga netko od admina optužuje da je čiter. Čovjek je GOSPODIN DOKTOR, moj osobni prijatelj, koji se stresa rješava na ovoj igri. I ne trebaju mu takve gluposti.

Ja sam malo prestar da bi se zajebavao oko gluposti, ali kada se bezveze kika, ne mogu ne reagirati.

Ako je na PBSS crni ekran, to znači da je anti-aliasing uključen. Treba biti na OFF, ali zato treba na to upozoriti igrače a ne ih odmah kikati i optuživati.

Toliko od mene. Pozdrav.
tudum!
Last edited by: matija75 Sep 30, 2013 2:03 PM
thed0ct0rPM
#2
Oct 02, 2013 10:59 AM
Non-member Joined: Sep 24, 2013
Posts: 1
Igrac kojega sam kikao vec prije je bio kikan zato sto je imao wh. Logicno je da cu ga stalno provjeravati kad je vec prije varao. Ja sam ga upozorio da ima crni pbss i da ga popravi al na hrvatskom, moja pogreska je sto nisam mislio da nije s ovih prostora. Nakon sto je iskljucio anti-aliasing opet je imo crni pbss. Mozda zbog Windowsa, a mozda zbog wallhacka posto je vec bio uhvacen u varanju. Wallhack osjetim na kilometre. A jedino što ne podnosim je kad neko vara.
Taj igrac je bio jedini kojeg sam kikao zbog crnog pbss-a.

The Doctor
*eXtreme**The Doctor*