Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
-(HUNGARIAN JEDI ACADEMY)- 4 MEMBERS:
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Forum Home > Public > Rangok
avinous96PM
#1
Rangok
Mar 02, 2017 8:46 AM
Avinous Leader of the Jedi Council - Joined: Jun 10, 2011
Posts: 3
Padawan: Tanuló. Mindenkinek ez a kezdőrangja tudásától és előéletétől függetlenül. Be van osztva egy mesterhez. Elkell sajátítania a tananyagunkat és a harctudás terén a haladószintet. Hogyha valaki már Haladó vagy Profi harctudással rendelkezik a tananyag elsajátítása akkor is kötelező. Akkor vizsgázhat hogyha a Mestere úgy látja hogy készen áll a próbákra. A vizsga sikeres teljesítése után le kell tennie az esküt.
Jedi Knight: Haladó szintű kardforgató. Mestere már nincs de még nem taníthat. Feladata hogy a Padawanként megtanult alap technikákból és egyéb harctéri tapasztalatokból fel fejlődjön és profi kardforgatóvá váljon, ekkor ha a Tanács úgy gondolja hogy megérett tudásban és mentalitásban akkor vállhat mesterré.
Jedi Master: Profi kardforgató. Saját tanítványa lehet akit fel kell készítenie a vizsgára és legalább haladószintű kardforgatóvá kell hogy képezze.
Jedi Councilor: Leírása megegyezik a Jedi Masterével. A Jedi Tanács tagja, ők vezetik az Akadémiát ők terjesztik fel az ötleteket a Jedi Tanács Vezetőjének és helyettesítik távolléte esetén.
Last edited by: avinous96 Mar 06, 2017 5:06 AM