GameTracker.com Teams > INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripez powah!
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPEZ POWAH! 1088 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
NEWS
LOLTS.INDUNGI.RO # League of Legends Community
Comunitatea Indungi Romania se extinde in ceea ce priveste "ramura" League of Legends.
Cu ocazia asta se deschide un nou server de TeamSpeak dedicat jucatorilor de League of Legends, unde va ofera un loc linistit in care va puteti juca fara a fi dera
njati.

[!]In viitorul apropiat se vor organiza competitii si se vrea readucerea la viata a proiectului Let's LoL, unde suntem in cautare si de organizatori.

La conectarea pe server-ul de Teamspeak puteti lua legatura cu unul dintre membrii administrativi pentru a primi o iconita ce reprezinta main-ul (campionul cu care jucati cel mai bine),dar cat si un grad ce va reprezenta lane-ul preferat.
Se cauta:
1. 2 (posibili) organizatori de competitii
2. cate 3 membrii administrativi pentru fiecare grad (Administrator/Super-moderator/Moderator)
3. 2-3 oameni responsabili cu promovarea proiectului (exclus reclama pe alte comunitati)
4. Streamer pentru viitoarele competitii dar si pentru un parteneriat cu Indungi Romania.1. Cei 2 organizatori vor avea responsabilitatea de a organiza competitii de League of Legends, indiferent de forma lor.
2. Membrii administrativi se vor ocupa strict cu bine functionare a Teamspeak-ului dar cat si rezolvarea eventualelor nelamuriri din partea user-ilor dar cat si rezolvarea cererilor. (Editare canale/Crearea unor canale private/Adaugarea unor subcanale)
3. Cei 2-3 responsabili pentru promovarea proiectului vor avea ca prioritate doar asta. Este interzisa reclama pe alte comunitati din Romania. Sarcina lor este de a face cat mai multe reclama/promovare/publicitate server-ului de Teamspeak.
4. Daca faci stream constant si ai un public la fel de constant , si bineinteles vrei sa faci parte din echipa noastra, ne poti contacta pentru un parteneriat.
Tu ca streamer te vei ocupa cu organizarea unor competitii viitoare (daca vrei), dar poti lucra si pe cont propriu.
Daca considerati ca va incadrati in unul din punctele de mai sus(sau chiar in toate), si doriti sa faceti parte din echipa noastra nu ezitati sa lasati un reply aici sau sa ne contactati pe Teamspeak.

In viitorul apropiat e posibil sa avem si categorie pe forum unde vom avea si acolo nevoie de 2-3 oameni pentru a modera sectiunea.Pentru mai multe detalii luati legatura cu fox*/Stef/Rugged.
Va asteptam pe LOLTS.INDUNGI.RO
Posted by atenus
Jul 08, 2017 2:43 AM
COMMENTS
quiero ser parte de ustedes
Posted by vicosi
Mar 21, 2019 11:46 PM