GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1077 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
Va trimitem salutari!
Category: Say 'Hello World'
by Balvinz0r
Jun 17, 2020 9:31 AM
Posts: 90   Topics: 17   VIEW FORUM
NEWS
February Event - CSDM.INDUNGI.RO
Salutare jucători ai serverului CSDM și nu numai, anunțăm cu bucurie un nou event ce se va susține pe serverul CSDM.INDUNGI.RO.

Începând cu data de 02.02.2014 (duminică), ora 20:00 începe concursul, după cum v-am obișnuit fiecare concurs desfășurat în comunitatea noastră se va sfârși și cu niște câștigători ai acestuia care vor fi premiați pe deplin.

Premiile vor fi:

Locul 1.

-- Winter Offensive Case Key.
Locul 2.

- StatTrak™ M4A4 | Faded Zebra (Exterior: Field-Tested).


Cum se desfășoară acest concurs?

În această seară se dă restart HLX:Stats (urmăriți pe HLX decursul vostru ca și jucători ai serverului pe tot parcursul acestui event), totul va fi luat de la 0, toți jucătorii vor avea șanse egale la premii în așa fel încât primii 2 din TOP vor fi câștigătorii itemelor puse la bătaie în data de 09.02.2014, ora 20:00 când se va sfârși concursul.
Urăm succes tuturor doritorilor de a câștiga unul din premii, tot ce trebuie să faceți este să vă mențineți pe locurile 1 și 2, cât mai multe puncte, cât mai multe ore petrecute pe server măresc șansa la câștig.


Cu stimă, echipa Îndungi România.Posted by atenus   0 Comments
Feb 02, 2014 11:35 AM
Dispenser keys donation system!
Un sistem simplu si foarte interesant am ales sa utilizam pentru acei jucatori care doresc sa sustina evenimentele ce implica licente de jocuri la nivel comunitar. Asadar, am aplicat pe site-ul dispenser.tf pentru un trader bot automat cu care oricare dintre voi puteti face un schimb care va redirectiona cheile spre noi (momentan contul meu de steam struMf) iar noi ne vom face treaba mai departe pentru a va asigura un stoc de premii pentru eventualele evenimente cat mai dese posibile.

Acest sistem de donatie si trading pentru keys nu supune nici o supra taxa ci este menit doar sa ofere mai multa activitate comunitatii la nivel de evenimente. Nu obligam pe nimeni sa doneze, fiecare doneaza cat doreste. Interesant este ca acest bot are un task log ce inregistreaza fiecare tranzactie astfel contul vostru steam ramane inregistrat in evidenta noastra iar la evenimente nu vom ezita sa precizam numele celor care au donat comunitatii.

Bineinteles, ramane valabila situatia in care donati sa primiti Elite CS:GO pe serverul csgo.indungi.ro in semn de multum


ATENTIE!

Acesta nu este un proiect menit sa castige cineva sau sa oferim mai mult sau mai putin ci doar tine de activitatea pe care o putem oferi pe comunitate. Poti sa donezi o cheie si sa castigi un joc de 20 poate 30 de euro in functie de ce putem achizitiona cu cheile donatorilor, bineinteles in aceste activitati vor participa doar persoanele care doneaza minim o cheie. Este o loterie cu un mare procentaj de castig avend in vedere ca doar cu cateva chei putem lua o serie de jocuri foarte buneMultumim celor care se implica in acest proiect pentru a mentine activitatile up and running in comunitate!


Pentru a dona nu trebuie decat sa mergeti in acest Shop si sa cumparati orice item cu orice cheie din cele 3 acceptate de catre bot!


Magazinul comunitatii Indungi Romania pe dispenser se afla aici!


Posted by atenus   0 Comments
Feb 01, 2014 2:46 AM
Top 5 GameTracker iti aduce gazduire gratuita!
In 2014 comunitatea noastra incearca sa vina in sprijinul fondatorilor de server CS 1.6 si sa le ofere oportunitati majore de investitie in mentinerea plina a serverelor lor. Astfel, orice server oficial CS 1.6 (Indungi Romania) care ajunge in top 5 servere Gametracker are instant gazduirea grauita.

Conditii server:

-sa fie in comunitate Indungi Romania
-sa aibe hostname indungi.ro
-sa fie server oficial Indungi (adica achizitionat din magazinul nostru http://billing.indungi.ro )
-sa fie achitat la zi, fara restante in momentul in care se solicita gratuitate pentru top5 gt
-se ridica gratuitatea daca 3 zile consecutiv nu a ramas in top5
-pentru solicitarea gratuitati in caz ca ati ajuns in top5 gt va rugam contactati-ne la vanzari@indungi.ro
-gazduirea este gratuita pe perioada clasificarii in top5 mondial (cat stai in top5 mondial atat ai gazduirea gratuita)

-serverul sa fie inscris in grupul GameTracker Indungi Romania

Echipa comunitatii si partenerii de gazduire va ureaza succes!

Intrebari aditionale in comment
Posted by atenus   0 Comments
Jan 23, 2014 4:16 AM
Dupa 3 ani inca online si gratuit!
Echipa administrativa Indugi Romania este mandra sa va informeze ca pentru aproape 3 ani inca va poate sustine jocurile placute seara de seara alaturi de prieteni. Pentru moment suntem singura comunitate din Romania care inca mai ofera un numar de 15 servere full performance in ciuda speculatiilor de pe internet si retragerii majoritatii evenimentelor din gama Counter-Strike 1.6Va reamintim de fosti si prezentii administratori ai proiectului WarClan CS 1.6 carora le multumim pentru aceasta performanta:

-Gabriel
- ciupe
- Senaris
- aNNNcoL
- T_RexX


Toate acestea au fost posibile datorita increderii pe care le-au oferit partile partenere si oamenilor care au oferit increderea necesara proiectului. Daca ai jucat cel putin un mix pe aceste servere te asteptam cu un comment

Sustinatori proiect:

Jucatorii comunitatii Indungi Romania
struMf & Agama
Posted by atenus   0 Comments
Jan 14, 2014 11:34 AM
de_toscan disponibila! (remake fabulos pt de_tuscan)
Harta de_toscan (un remake fabulos pt de_tuscan) este acum disponibila pe serverele Indungi Romania CS:GO. Urmeaza sa creem spawnuri oficiale pentru serverul csdm.indungi.ro dupa care va fi lansata.

Va asteptam!Posted by atenus   0 Comments
Jan 12, 2014 3:13 PM
PREV 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 16 NEXT View 5 20 items per page
About Us
Indungi.ro este o comunitate dedicata jocurilor online aparuta in anul 2010, care are ca scop crearea unui 'complex' al jocurilor video in lumea virtuala.

'Indungi nu este totul despre joc ci totul despre o comunitate!'

Suntem radiosi sa va avem printre noi!
Links
Site
Forum
Game Hosting
Contact us
Find us on facebook
CALENDAR
September October 2020 November
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31