GameTracker.com Teams > COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - Cuz we have stripes power !
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
COMUNITATEA INDUNGI ROMANIA - CUZ WE HAVE STRIPES POWER ! 1063 MEMBERS: More
Home
Forum
News
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
RECENT FORUM POSTS
UNBAN
Category: Say 'Hello World'
by Janjankhankundi
Aug 13, 2018 12:43 PM
Posts: 89   Topics: 17   VIEW FORUM
NEWS
Operation Phoenix [NEW OPERATION - NEW WEAPONS]
Salutare dungați, vă prezentăm noul update făcut de Valve în această noapte.

Ce prevede acest update în principiu?
După lungi update-uri și fix-uri încă neterminate, Valve s-a gândit să ne aducă o nouă Operațiune, această numindu-se "Operation Phoenix Pass".

Ce ne prezintă această operațiune?
Un mic ticket Operation Phoenix Pass ce odată cumpărat și adăugat ne introduce în această operațiune beneficiind de probabilitatea de a vă dropa dvs. cutia din această operațiune.
O nouă cheie, "Operation Phoenix Case Key".
Și bineînțeles noi iteme ce le puteți obține din deschiderea cutiei cu ajutorul cheii.
Vă atașăm și câteva imagini cu tot ce cuprinde acest event.Vă dorim mult succes la câștigarea unei cutii sau la deschiderea uneia.

Posted by atenus   0 Comments
Feb 21, 2014 2:13 AM
Peste +60 de harti custom pe CS:GO
Cu mult efort am reusit sa aducem hartile din Steam Workshop CS:GO pe serverele comunitatii Indungi Romania, pentru moment peste +60 de harti custom sunt disponibile pe serverul csdm.indungi.ro

Speram ca urmatoarea perioada de teste sa mearga bine pentru a putea aplica colectia de harti a comunitatii Indungi Romania Workshop pe toate serverele comunitatii si sa ne asiguram ca toti jucatorii au aceasi versiune a hartilor. Daca doriti ca mai multe harti sa apara in colectia noastra pe care ati vrea sa le jucati, puteti lasa un comment in acest blog cu link de la harta apreciata de voi. Pentru a cauta harti nu trebuie decat sa navigati in CS:GO Workshop si sa ne lasa-ti comment cu adresa catre harta!

Dorim pe aceasta cale sa le multumim participantiolor din sesiunea BETA!Pentru a juca hartile custom CS:GO Workshop intrati pe ...


Abonati-va la toate hartile din colectia noastra pentru a va descarca hartile mai repede

Nota: proiectul este in BETA posibil sa mai necesite restart de harta etc. insa doar prin feedback-ul vostru putem perfectiona!Posted by atenus   0 Comments
Feb 19, 2014 8:49 AM
February Event Season 3 - CSDM.INDUNGI.RO
Salutare, venim cu vești bune, al-2-lea sezon s-a încheiat cu succes (vezi mai multe detalii), însă nebunia continuă dar sub o nouă temă de concurs.

Cum se desfășoară?
Ne-am gândit să oferim tuturor jucătorilor de 10 ori mai multe șanse la câștig, pentru aceasta bătălia pentru premii se va ține între primii 10 jucători aflați pe HLX:Stats, în felul acesta șansa între primul loc și ultimul loc (locul 10) este egală, pentru că în data de 23.02.2013 ora 15:00 se vor face două extrageri RANDOM, iar în urma acestor două extrageri vor rezulta 2 câștigători, acești doi câștigători pot fi pe orice loc dintre cele 10 locuri ale HLX:Stats. Perioada de desfășurare 16.02.2014 ora 16:00 (începe), 23.02.2014 ora 15:00 (se încheie), acest event nu necesită restart la HLX:Stats, posibilitatea de a ajunge în primii 10 jucători este foarte mare, cu toate acestea vă urăm mult succes.

Ce premii avem?
- Locul 1 - StatTrak™ M4A4 | Faded Zebra (Exterior: Field-Tested).
- Locul 2 - USP-S | Serum (Exterior: Field-Tested)


Cu stimă, echipa Îndungi România.
Posted by atenus   0 Comments
Feb 17, 2014 3:51 AM
February Event Season 2 - CSDM.INDUNGI.RO
Prieteni după cum v-am promis primul concurs s-a încheiat cu succes, premiile au fost înmânate (vezi aici detalii), dar noi nu ne oprim aici, continuăm cu sezonul 2, aceeași temă de concurs dar cu alte premii.

Cum se desfășoară?
În data de (luni)10.02.2014 ora 15:00 se va da restart la HLX:Stats, în așa fel încât nici unul din jucători să nu fie favorizat iar toată lumea va începe de la 0 având șanse egale la premiile puse la bătaie. Concursul ține o săptămână, premierea se va face duminica viitoare 16.02.2014 ora 15:00 atunci când se va încheia sezonul al-2-lea al acestui concurs.


Premiile?

- Locul 1 - Winter Offensive Case Key.
- Locul 2 - USP-S | Serum(Exterior: Field-Tested)

Mult succes dorim tuturor jucătorilor.


Cu stimă, echipa Îndungi România.

Posted by atenus   0 Comments
Feb 09, 2014 11:58 AM
C.S 1.6 Krond Premimum 50% REDUCERE
Severul lui 2014, da-i like & share si ai sansa sa castigi un cupon de reducere (50% (valoare reducere 50 de lei)) la activarea unui server Krond Premium CS 1.6 din magazinul Indungi Romania. Lunar vom oferi cuponul voucher unui utilizator care a dat like & share!

Magazin:
CLICK
FaceBook: CLICK

Nota: (organizatorii au dreptul la modificarea evenimentului)
- La fiecare sfarsit de luna vom oferi un cupon de 50% reducere la activarea unui server Krond Premium CS 1.6
- Reducerea se aplica si la activarea unui server cu plata semestriala (6luni sau anuala adica platesti la jumatate de pret activarea)
- Cuponul va fi oferit castigatorului prin contul client!
Posted by atenus   0 Comments
Feb 08, 2014 4:37 AM
February Event - CSDM.INDUNGI.RO
Salutare jucători ai serverului CSDM și nu numai, anunțăm cu bucurie un nou event ce se va susține pe serverul CSDM.INDUNGI.RO.

Începând cu data de 02.02.2014 (duminică), ora 20:00 începe concursul, după cum v-am obișnuit fiecare concurs desfășurat în comunitatea noastră se va sfârși și cu niște câștigători ai acestuia care vor fi premiați pe deplin.

Premiile vor fi:

Locul 1.

-- Winter Offensive Case Key.
Locul 2.

- StatTrak™ M4A4 | Faded Zebra (Exterior: Field-Tested).


Cum se desfășoară acest concurs?

În această seară se dă restart HLX:Stats (urmăriți pe HLX decursul vostru ca și jucători ai serverului pe tot parcursul acestui event), totul va fi luat de la 0, toți jucătorii vor avea șanse egale la premii în așa fel încât primii 2 din TOP vor fi câștigătorii itemelor puse la bătaie în data de 09.02.2014, ora 20:00 când se va sfârși concursul.
Urăm succes tuturor doritorilor de a câștiga unul din premii, tot ce trebuie să faceți este să vă mențineți pe locurile 1 și 2, cât mai multe puncte, cât mai multe ore petrecute pe server măresc șansa la câștig.


Cu stimă, echipa Îndungi România.Posted by atenus   0 Comments
Feb 02, 2014 11:35 AM
Dispenser keys donation system!
Un sistem simplu si foarte interesant am ales sa utilizam pentru acei jucatori care doresc sa sustina evenimentele ce implica licente de jocuri la nivel comunitar. Asadar, am aplicat pe site-ul dispenser.tf pentru un trader bot automat cu care oricare dintre voi puteti face un schimb care va redirectiona cheile spre noi (momentan contul meu de steam struMf) iar noi ne vom face treaba mai departe pentru a va asigura un stoc de premii pentru eventualele evenimente cat mai dese posibile.

Acest sistem de donatie si trading pentru keys nu supune nici o supra taxa ci este menit doar sa ofere mai multa activitate comunitatii la nivel de evenimente. Nu obligam pe nimeni sa doneze, fiecare doneaza cat doreste. Interesant este ca acest bot are un task log ce inregistreaza fiecare tranzactie astfel contul vostru steam ramane inregistrat in evidenta noastra iar la evenimente nu vom ezita sa precizam numele celor care au donat comunitatii.

Bineinteles, ramane valabila situatia in care donati sa primiti Elite CS:GO pe serverul csgo.indungi.ro in semn de multum


ATENTIE!

Acesta nu este un proiect menit sa castige cineva sau sa oferim mai mult sau mai putin ci doar tine de activitatea pe care o putem oferi pe comunitate. Poti sa donezi o cheie si sa castigi un joc de 20 poate 30 de euro in functie de ce putem achizitiona cu cheile donatorilor, bineinteles in aceste activitati vor participa doar persoanele care doneaza minim o cheie. Este o loterie cu un mare procentaj de castig avend in vedere ca doar cu cateva chei putem lua o serie de jocuri foarte buneMultumim celor care se implica in acest proiect pentru a mentine activitatile up and running in comunitate!


Pentru a dona nu trebuie decat sa mergeti in acest Shop si sa cumparati orice item cu orice cheie din cele 3 acceptate de catre bot!


Magazinul comunitatii Indungi Romania pe dispenser se afla aici!


Posted by atenus   0 Comments
Feb 01, 2014 2:46 AM
Top 5 GameTracker iti aduce gazduire gratuita!
In 2014 comunitatea noastra incearca sa vina in sprijinul fondatorilor de server CS 1.6 si sa le ofere oportunitati majore de investitie in mentinerea plina a serverelor lor. Astfel, orice server oficial CS 1.6 (Indungi Romania) care ajunge in top 5 servere Gametracker are instant gazduirea grauita.

Conditii server:

-sa fie in comunitate Indungi Romania
-sa aibe hostname indungi.ro
-sa fie server oficial Indungi (adica achizitionat din magazinul nostru http://billing.indungi.ro )
-sa fie achitat la zi, fara restante in momentul in care se solicita gratuitate pentru top5 gt
-se ridica gratuitatea daca 3 zile consecutiv nu a ramas in top5
-pentru solicitarea gratuitati in caz ca ati ajuns in top5 gt va rugam contactati-ne la vanzari@indungi.ro
-gazduirea este gratuita pe perioada clasificarii in top5 mondial (cat stai in top5 mondial atat ai gazduirea gratuita)

-serverul sa fie inscris in grupul GameTracker Indungi Romania

Echipa comunitatii si partenerii de gazduire va ureaza succes!

Intrebari aditionale in comment
Posted by atenus   0 Comments
Jan 23, 2014 4:16 AM
Dupa 3 ani inca online si gratuit!
Echipa administrativa Indugi Romania este mandra sa va informeze ca pentru aproape 3 ani inca va poate sustine jocurile placute seara de seara alaturi de prieteni. Pentru moment suntem singura comunitate din Romania care inca mai ofera un numar de 15 servere full performance in ciuda speculatiilor de pe internet si retragerii majoritatii evenimentelor din gama Counter-Strike 1.6Va reamintim de fosti si prezentii administratori ai proiectului WarClan CS 1.6 carora le multumim pentru aceasta performanta:

-Gabriel
- ciupe
- Senaris
- aNNNcoL
- T_RexX


Toate acestea au fost posibile datorita increderii pe care le-au oferit partile partenere si oamenilor care au oferit increderea necesara proiectului. Daca ai jucat cel putin un mix pe aceste servere te asteptam cu un comment

Sustinatori proiect:

Jucatorii comunitatii Indungi Romania
struMf & Agama
Posted by atenus   0 Comments
Jan 14, 2014 11:34 AM
de_toscan disponibila! (remake fabulos pt de_tuscan)
Harta de_toscan (un remake fabulos pt de_tuscan) este acum disponibila pe serverele Indungi Romania CS:GO. Urmeaza sa creem spawnuri oficiale pentru serverul csdm.indungi.ro dupa care va fi lansata.

Va asteptam!Posted by atenus   0 Comments
Jan 12, 2014 3:13 PM
[L4D2] Servere gratuite!
Magazinul Indungi Shop in parteneriat cu Krond Solutions ofera membrilor din Indungi Romania Steam Group un numar de 12 servere L4D2 gratuite pe care puteti juca 24/24 de ore!
Cei care doresc sa joace pe serverele gratuite si detin jocul L4D2 nu trebuie decat sa se inscrie in acest grup

L4D2 Indungi GameTracker Server list!

La conectare serverele pot fi observate in partea dreapta-jos!


Posted by atenus   0 Comments
Jan 08, 2014 7:42 AM
Like & Share Event!
Concurs Like & Share organizat de Indungi Romania pe perioada lunii Ianuarie 2014!

Despre:

Orice membru care ofera un like ori share la eventul postat de noi pe pagina oficiala facebook va avea sanse sa castige o licenta CS:GO
Premiul consta in 10 licente CS:GO, extragerea va avea loc in data de 31 ianuarie
Daca dai like si share sansele de castig cresc cu 50%

Va asteptam cu cat mai multe like & share pe facebook

Indungi Romania Facebook Fan Page!Posted by atenus   1 Comment
Jan 07, 2014 11:07 AM
Performanta CS:GO a devenit al 3-lea cel mai jucat joc pe steam!
Astazi cu ocazia marilor reduceri de pe steam store jocul Counter-Strike Global Offensive a realizat o noua performanta, se claseaza pe locul 3 in top-ul celor mai jucate jocuri dupa Dota 2 (locul I) si Team Fortress 2 (locul 2). In mai putin de 30 de zile CS:GO a crescut cu peste 30.000 de jucatori adica peste 40% din totalul jucatorilor inregistrati din august 2012.Se pare ca incepe sa fie loc pentru toata lumea in lista serverelor CS:GO din Romania, ceea ce este un lucru foarte promitator pe anul 2014!

Indungi Romania prezinta 2 servere oficiale cu moduri Valve: csgo.indungi.ro (clasic), csdm.indungi.ro (deathmatch)Posted by atenus   0 Comments
Dec 23, 2013 6:06 AM
Castiga 4 x AK-47 | Red Laminatecu csdm.indungi.ro
Cu ocazia noului server CSDM.INDUNGI.RO organizam un eveniment public.

In ce consta evenimentul:

Se ofera 4 x AK-47 | Red Laminate
Top20 in aceasi extragere/tombola de 4 ori

Info: Pe data de 30.12.2013 se face o extragere de 4 ori din top20 jucatori (CSDM HLX TOP) adica 4 jucatori din top20 vor intra in posesia unui AK-47 | Red Laminate!

Ce trebuie sa faci? Tot ce trebuie sa faci e sa joci pe serverul csdm.indungi.ro si sa fi in top20 jucatori in momentul extragerii din data de 30.12.2013

Premiile au fost oferite de:
Eperke si Sandra
Posted by atenus   0 Comments
Dec 22, 2013 11:35 AM
Update: CSDM.INDUNGI.RO
Actualizare disponibila in cadrul serverului CSDM.INDUNGI.RO:
- Sesiunea de harta csdm ridicata de la 10 minute la 20 de minute (valoarea poate fi modificata la cerere jucatorilor)
- Hartile de_cbble & de_overpass adaugate cu pozitii de spawn oficiale Valve
- Gradele de admine:

Owner, Co-Owner, Admin, Moderator, Slot adaugate cu succes in platforma de
sourcebans
Alte grade custom urmeaza sa fie implementate dupa ce echipa administrativa CSDM va lua o decizie
Platforma de banlist + add admin implementata cu succes: CSDM SourceBans

Pentru cereri admin/ban/unban va asteptam pe
forumul serverului

Alte modificari vor fi anuntate in cadrul Blogs
Posted by atenus   0 Comments
Dec 21, 2013 2:08 PM
The Winter Offensive Update acum de sărbători
Se apropie sărbătorile cu pași repezi și în rândul jocului CSGO, un mega și frumos update s-a făcut chiar în această noapte.

Ce ne aduce moșul:

-Trei noi cutii.
-Noi iteme (câteva poze atașate mai jos).
-O nouă cheie.
-Cutia eSports a fost înlocuită cu o alta în ton cu sărbătorile.
-A fost fixat zgomotul din urma pașilor ce se făceau în apă (ex: aztec).


Vă așteptăm la o mare distracție pe CSGO.INDUNGI.RO & CSDM.INDUNGI.RO.


Sărbători fericite !


Posted by atenus   0 Comments
Dec 19, 2013 12:47 PM
Overpass & Cbble (Cobblestone) harti oficiale!
Pentru jucatorii de CS:GO Indungi Romania am pregatit o serie de noi harti special create de Valve (harti oficiale).

- de_cbble (cobblestone)
- de_overpass


Hartile sunt acum disponibile pe serverele csgo.indungi.ro (clasic) si csdm.indungi.ro (deathmatch)

Pe serverul deathmatch sunt craate special spawn points fara bug datorita modului oficial Valve Deathmatch pe care comunitatea Indungi Romania il gazduieste
Posted by atenus   0 Comments
Dec 19, 2013 12:28 PM
Record CS:GO pentru Indungi Romania, felicitari jucatorilor!

Astazi minoritatea CS:GO Indungi Romania atinge un nou record al numarului de jucatori care au 'colindat' serverele comunitatii!

Peste 3.000 de jucatori si-au facut prezenta pe serverele publice CS:GO:

CSGO.INDUNGI.RO - 2100 de jucatori unici (4650 jucatori total)
CSDM.INDUNGI.RO - 900 de jucatori unici (2207 jucatori total)
MINORITATE CS:GO INDUNGI ROMANIA - peste 6.000 de jucatori
Pe aceasta cale dorim sa le multumim jucatorilor pentru efortul lor care promoveaza acest joc in Romania prin activitatea lor.

Va promitem o serie de premii in perioada sarbatorilor de iarna (vacanta de iarna) pe ambele servere publice!


Administratia CS:GO Indungi Romania va ureaza,
Sarbatori Fericite si La multi ani!Posted by atenus   0 Comments
Dec 09, 2013 1:33 PM
Update Counter-Strike: Global Offensive
În data de 04.12.2013 Valve ne mai aduce o serie de update-uri în rândul dragului nostru shooter Counter-Strike: Global Offensive.

Acestea fiind:

Rezolvarea bug-urilor ce existau în colțurile hărților.
Rezolvarea deconectării jucătorilor în timpul căutării de servere și jucători în lobby.
Optimizarea jocului pentru plăcile ATI.


Posted by atenus   0 Comments
Dec 07, 2013 4:38 AM
Gift CS:GO gratuit cu orice server din Indungi Shop!

Luna decembrie aduce o noua oferta in randul gazduirii Indungi Romania, achizitioneaza in perioada 1 Decembrie ~ 1 Ianuarie orice gazduire server din Magazinul Indungi Romania si primesti gratuit o licenta CS:GO!


Nota: Licentele sunt trimise in termen de 24 de ore de la achitarea facturii serviciului comandat pe adresa de mail din contul client!
Posted by atenus   0 Comments
Dec 01, 2013 9:52 AM
PREV 1 2 3 4 NEXT View 5 20 items per page
About Us
Indungi.ro este o comunitate dedicata jocurilor online aparuta in anul 2010, care are ca scop crearea unui 'complex' al jocurilor video in lumea virtuala.

'Indungi nu este totul despre joc ci totul despre o comunitate!'

Suntem radiosi sa va avem printre noi!
Links
Site
Forum
Game Hosting
Contact us
Find us on facebook
CALENDAR
January February 2020 March
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29