GameTracker > Forum > Bug Reports > Paging does not work when on certain urls
Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > Bug Reports > Paging does not work when on certain urls
amy4youPM
#1
Paging does not work when on certain urls
Nov 21, 2014 2:13 PM
Joined: Feb 15, 2010
Posts: 105
Hello

I have one issues on my page forum on GT Team ,

When i go on the page
http://www.gametracker.com/clan/cs-1/forum.php?post=372077#post372077
It's not work to go on page 1 or page 2 , or next page !
Second request is how i closed one thread because i don t have any buton to Close the Thread !

Best Regard
Cs1 Administrator !

-= WWW.CS1.RO =-

burnPM
#2
Nov 21, 2014 4:40 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10929
Thanks for reporting this bug. Any updates will be posted in this thread.

Note: Paging will work correctly when you open the topic from the topic list, such as http://www.gametracker.com/clan/cs-1/forum.php?category=164849 but if you access the topic via a recent/last post link, it may have this bug.

@maul

It may be a good idea to get rid of the "forum.php?post=<postnum>" format everywhere for links in favor of using the "forum.php?thread=<num>#<postnum>" everywhere. That would also make shared links more reliable in the event a post was deleted, as it would still pull up the topic (if it wasn't entirely deleted).

Please note, I am retired from GameTracker after 11 years.
amy4youPM
#3
Nov 22, 2014 3:03 AM
Joined: Feb 15, 2010
Posts: 105
Thank you Burn

I see today , meaby you fix it in future ,
My second questions for Closed one topic it's posibil to close oone finish threads ?
Because i create some competitions with my servers and afther its finish i must to closed the topic because some users don t know and reply again ,

Best Regards ,
-= WWW.CS1.RO =-

nibbpowerPM
#4
Jul 28, 2017 11:06 AM
Joined: Sep 14, 2014
Posts: 36
I apologize if this is the wrong section to report this and/or whether it's already been reported.

On the forum, for any game forums, when I tried to go to the previous page, it doesn't work. Like as if the page doesn't exist. I tried using different browsers (chrome, edge, and firefox) all same issues. It could not go to the previous page.

Is there a way for it to be fixed?
dsrteglPM
#5
Jul 28, 2017 11:15 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 638
I used to have a similar issue in Android (paging with certain URLs). However, if I used my PC the issue was nonexistent.

This was resolved - http://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=98870

Edit - It's also worth mentioning that if you're on the first page of the forum, you can't use the 'prev button', you need to use the numbers.








Forum Guidelines | Bug Reports | Guides & FAQs | Reporting Abuse

GameTracker's Terms of Service | GameTracker's Privacy Policy


Last edited by: dsrtegl Jul 28, 2017 11:38 AM
nibbpowerPM
#6
Aug 01, 2017 10:59 AM
Joined: Sep 14, 2014
Posts: 36
dsrtegl wrote:
I used to have a similar issue in Android (paging with certain URLs). However, if I used my PC the issue was nonexistent.

This was resolved - http://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&thread=98870

Edit - It's also worth mentioning that if you're on the first page of the forum, you can't use the 'prev button', you need to use the numbers.




I'm confused to the tutorial.
Is there an example link that can demonstrate?

As for the last part you edited in, that doesn't work whether I click numbers or prev button. Both don't work
dsrteglPM
#7
Aug 01, 2017 11:49 AM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 638
As an example;

(1) This is the GMOD's team recruitment page (http://www.gametracker.com/games/garrysmod/forum.php?category=49365)
Click on that link first...

(2) Under that category, there are topics from users.
Your thread is there (GFL clan) - now click on that thread.

The paging should be fine once you follow the instructions. I've tested it myself.





Forum Guidelines | Bug Reports | Guides & FAQs | Reporting Abuse

GameTracker's Terms of Service | GameTracker's Privacy Policy


Last edited by: dsrtegl Aug 01, 2017 12:04 PM
nibbpowerPM
#8
Aug 04, 2017 5:23 PM
Joined: Sep 14, 2014
Posts: 36
Oh, okay. So it only works this way?
dsrteglPM
#9
Aug 04, 2017 6:14 PM
Joined: Jun 06, 2015
Posts: 638
By accessing the topic from the topic list (appropriate categories) the paging should work fine.

As Burn said;

burn wrote:


Note: Paging will work correctly when you open the topic from the topic list, but if you access the topic via a recent/last post link, it may have this bug.


In the near future when this bug has been resolved, updates will be made to this thread as specified by: Burn.





Forum Guidelines | Bug Reports | Guides & FAQs | Reporting Abuse

GameTracker's Terms of Service | GameTracker's Privacy Policy


burnPM
#10
Aug 04, 2017 6:15 PM
GAMETRACKER ADMIN Joined: Sep 27, 2006
Posts: 10929
There are some issues with links still using the "forum.php?post=<postnum>" format (per above). I think if you access the post via the topic list it works fine.

Please note, I am retired from GameTracker after 11 years.