Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
GAMETRACKER FORUMS
Forum Home > General Help > Problem with bots in gametacker
gula19951PM
#1
Problem with bots in gametacker
Jun 25, 2019 2:49 PM
Joined: Aug 07, 2010
Posts: 2
Hi, I have a small gametacker problem. From time to time, GT recognizes several players as BOT.
I do not know why these are the names of actively playing players on the server.
The problem has existed for a month
It looks like this:



After 2x updates, Gt players are already recognized as normal players.
We do not have bots on the server and we never had them
We have added parameters

bot_quota 0
bot_quota_mode fill


On the server everything is oki only on gt is the problem
This happens every few days, maybe someone has the same problem

today it was the same


after some time


PS. Probably that's why the ranking could have been blocked. I know, I know @chimaera500 that I have to wait for my turn but I would not like to get a blockade again and wait a month or more for ub

Please help
Last edited by: gula19951 Jun 25, 2019 2:54 PM
chimaera500PM
#2
Jun 27, 2019 4:07 AM
GAMETRACKER MODERATOR Joined: Jul 14, 2009
Posts: 2888
You really do need to read the rules

Bots that are detected as bots - such as are underlined in your first image will not cause a server to be de-ranked.
Detected bots are allowed - they do not count towards ranking.

Your last two images are more likely indicating why your server was de-ranked.

Please read the rules.


__
I am a community user. I do not reply to private message requests for support.
Hint: I do not accept (or reply to) personal requests for re-ranking or unbanning.
You must use the forums please.

Links:
Forum Guidelines | Reporting abuse | Guides & FAQs | General Help
gula19951PM
#3
Jun 28, 2019 4:49 AM
Joined: Aug 07, 2010
Posts: 2
Thank you very much for your answer.