Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Game Rank
Servers:
Teams:
Fans:
4655
Players:
40
Forum Home > SWAT 4 General Discussion > I can´t add server
ateneaPM
#1
I can´t add server
Mar 02, 2010 10:11 PM
Joined: Mar 02, 2010
Posts: 1
Please help me, i can´t add server, i need a guia, Who help me?
warlordxd2PM
#2
Sep 11, 2010 2:22 PM
Joined: Sep 05, 2010
Posts: 1
i cant too
goldpowahPM
#3
Mar 26, 2011 4:57 AM
Joined: Feb 08, 2011
Posts: 1
please tell me your problems in detail, and i will try help
prototype-dzPM
#4
Apr 02, 2011 2:13 PM
Joined: Mar 30, 2011
Posts: 5
i have the same probleme whene i want to go on my server that i created swat 4 don't let me . i think that i need somthing authontific key or somthing like that
please some help
sparrow_jackPM
#5
May 01, 2011 11:57 AM
Joined: Jul 07, 2008
Posts: 11
You have to change server name to GameTracker and then Claim server !
Nothing is Fair in Love and War <br> Add me on MSN:[email]digitrans@msn.com/email]
mastermind08PM
#6
May 10, 2011 2:44 AM
Joined: Feb 10, 2011
Posts: 4
prototype-dz wrote:
i need somthing authontific key or somthing like that
please some help



Hi man.. I've got the same problem too in the past. Well you just need to download a patch for public server and replace the engine file in the default swat directory system file
badtime-s4PM
#7
Mar 07, 2013 3:39 PM
Joined: Mar 08, 2009
Posts: 4
They follow link has a explanation of how add a Swat 4 server in GameTracker:

http://swat4news.blogspot.com.br/2013/03/gametracker-support-for-swat4-is-back.html
spartan_xparePM
#8
Dec 01, 2013 10:33 AM
Joined: Nov 26, 2013
Posts: 6
That AWFUL AWFUL! Sound alike SWAT4 already fate away no more future!
badtime-s4PM
#9
Dec 10, 2013 10:11 AM
Joined: Mar 08, 2009
Posts: 4