Vultr.com - Instant Cloud Server Deployment
Counter Strike 1.6 ..:: NARCOS GAMING SERVER ::.. #1 87.98.130.173:27022 - Counter Strike 1.6 Server in Albania
SERVER BLOG POSTS
Suksese bosa :)
By qendrobaba | Sep 12, 2021 12:44 PM
1 opsion osht me ndrru cs pasi cs te ndryshme kane files qe recjeckeri i konsideron cheats. T’sugjeroj me marr warzone ose gs client.
By onlygersi | Aug 13, 2021 1:40 PM
se di nese me ndmoni dot sapo hengra ban nga swr se mora vesh pse hera e dyt qe ndodh kam kontaktuar em benin fb por seen na ndiimoni dot se edhe pc e kam tlodh sma mban me mar gjona palidhje am e wh thx :D
By fatos20 | Aug 10, 2021 3:21 PM
ky srw baba a :P hahha
By prowesst_pgs | Jul 29, 2021 9:55 AM
Djema Fillestari jam dikush ma ka ber ban Me Siguri se ishim Tu lu Tre me tre Dhe Sja majti Asnjerit Tme ndalonte Por Gjithsesi Flm Nga ana juaj Ska Admina Ska As Kujdesje as nenmbyqyres dhe ashtu me rrall
By fillestari | Jun 11, 2021 10:09 PM
srw tka bo ban hy tash loj
By endritaliu713 | May 02, 2021 6:13 PM
ADVERTISEMENT